همایش «خانواده پایا» صبح روز گذشته مصادف با ۲ آذر ماه ۱۴۰۲ در فرهنگسرای خانواده با حضور محمد عباسی ریاست سازمان امور و آسیب های اجتماعی، شیوا مقدم ریاست فرهنگسرای خانواده، سیدمحمد حسین چاوشیان دبیر مجمع ملی خانواده، غلامعلی افروز، فاطمه السادات رازقی قائم‌مقام موسسه مردمی ‌خانواده‌اسلامی و تربیت معنوی، نرجس خاتون اسعدی خلیلی سرپرست دفتر توانمندسازی خانواده و زنان بهزیستی و فاطمه قاسم‌پور نماینده مردم تهران و جمعی از فعالان و کنشگران حوزه آسیب‌های اجتماعی و خانواده برگزار شد.

خانواده مرکز انتقال هویت ملی

در آغاز دعوت از سخنرانان، شیوا مقدم ریاست فرهنگسرای خانواده به منظور ایراد سخن بر صحنه حاضر شد و عنوان کرد: فرهنگسرای خانواده یکی از مراکز سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران است که بر اساس اولویت هفده گانه این نهاد که یک از موضوع ‌های آنسبک زندگی و خانواده است این فرهنگسرا را به هویت خانواده اختصاص دادند.

حمایتگری مجمع ملی خانواده

در ادامه این همایش ملی سید محمدحسین چاوشیان دبیر مجمع ملی خانواده ضمن تشکر ویژه بابت میزبانی عنوان کرد: هدف این مجمع حمایت، نظارت و هدایت راهبردی تشکل های مردمی خانواده محور در سراسر کشور است. ممکن است رسالت این محمع جنبه رسانه ای پیدا نکند و صرفا در نقش حمایتگر شناخته شود اما در جلوی صحنه شما کنشگران و فعالان هستید و کار ما شبکه سازی، ظرفیت سازی و ظرفیت یابی تشکل های مردمی است.

اولویت دولت توجه به مسائل زنان و خانواده است

در ادامه فاطمه قاسم پور نماینده مردم تهران در اولین همایش خانواده پایا با اعلام اینکه بخش عمده‌ای از مشکلات با همفکری دولت و فعالان این حوزه قابل پیشگیری است، گفت: ارکان خانواده‌ها به خصوص زنان در کاهش آسیب‌های اجتماعی و تشریح و تبیین آسیب‌ها و پدیده‌های اجتماعی نقش بسزایی دارند.

خانواده تنها نهاد بی‌بدیل فطری است

در ادامه این همایش نیز غلامعلی افروز روانشناس، عضو شورای سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی ایران و رییس سابق سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره عنوان کرد: خانواده تنها نهاد فطری، طبیعی، بی بدیل و جاودانه در گستره هستی است چون آفرینش زیبا توسط خالق زوج افرین صورت گرفته است.

توجه به مسائل و آسیب‌های خانواده رکن اصلی سازمان بهزیستی

در ادامه همایش «خانواده پایا» نرجس خاتون اسعدی خلیلی سرپرست دفتر توانمندسازی خانواده و زنان بهزیستی از عملکرد این دفتر پرده پوشاند و نکاتی را متذکر شد: برای وجود فرزند در خانواده، بحث هدایت و طرح های موقتی را در حال اجرایی کردم هستیم تا فرزند حتی اگر شده به صورت موقت بتواند داشتن خانواده ای را تجربه کند.

ما در تلاشیم تا علم را به عمل درآوریم

در ادامه این نشست فاطمه‌السادات رازقی قائم‌مقام موسسه مردمی ‌خانواده‌اسلامی و تربیت معنوی اذعان داشت: ما مجموعه مردمی مثل شما بودیم و هستیم و انشاالله مردمی بمانیم. از وقتی وارد شدیم پشتوانه کاری ما علمی بود و خلا جدی را در این بین داشتن سواد اکادمیک را نیاز میدان احساس کردیم. مجموعه را همینگونه چینش کردیم تا بتوانیم علم را به عملیات دربی‌آوریم

خانواده نبود، بشریت هم وجود نداشت

در ادامه همایش «خانواده پایا» محمد عباسی ریاست سازمان امور و آسیب‌های اجتماعی به عنوان آخرین سخنران عنوان کرد: بالاخره اصل مساله یک توافق جمعی است و مثلث مرد و زن و فرزند، یک شکل بنیادینی به خلقت و انسانیت داده است و چنانچه اگر ضلع سوم که فرزند است نبود، اصلا بشریت وجود نداشت.

 

اخبار همایش ملی «خانواده پایا»

«خانواده پایا» در صدد تحکیم و تعالی/ قاسم‌پور: نقش زنان در کاهش آسییب‌های اجتماعی محوری است

نماینده مردم تهران گفت: ارکان خانواده‌ها به خصوص زنان در کاهش آسیب‌های اجتماعی و تشریح و تبیین آسیب‌ها و پدیده‌های اجتماعی نقش بسزایی دارند. به

توضیحات بیشتر »